Vállalkozói mindset program

Kinek ajánlott?

Vállalkozóknak és alkalmazottaknak egyaránt. A vállalkozói mindsettel rendelkező alkalmazottakat ugyanis belső vállalkozóknak is nevezik, és ők hozzák el a várva várt innovációt és fejlesztéseket, mert meglátják a problémát és a lehetséges megoldást rá, mert jövőorientáltságuk és rezilienciájuk a cég meglévő erőforrásait igyekszik költség- és időhatékonyan hasznosítani.

Vállalkozói döntéshozatalt nagyban megkönnyíti és leegyszerűsíti, ha valaki coaching szemléletet tud alkalmazni a problémák megoldásánál. A program fő pillére az idővel és pénzzel alakított furcsa és paradoxonokkal teli kapcsolatunk, mely meghatározza a vállalkozásunk sikerét is.

A szolgáltatásról bővebben

Öt intenzív napon keresztül egy órás zoom hívások keretében találkozunk online, élőben. A tréningek során megmutatom melyek azok az önszabotáló gondolatok, amelyek nem megoldásfókuszba, hanem kifogáskeresésre késztetnek, így visszatérő mintázatba sodornak. Miután beazonosítottuk, és megneveztük ezeket a gondolatokat, közösen átalakítjuk őket semleges vagy pozitív gondolatokká, melyek már viszont nem inaktivitásra, hanem cselekvésre késztetnek. Könnyűnek hangzik, de nem az, viszont egyszerű és megismételhető módszerről van szó, amelyet bármikor elővehetsz, ha újból elakadsz és így egy idő után már magadtól is nyakon fogod csípni a korlátozó hiedelmeidet.

Kérdésed van?

Ha kérdésed merült fel a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, lépj velem kapcsolatba a megadott elérhetőségeim egyikén!

Elérhetőségek