Rólam

Sziasztok! Fischer Mónika vagyok, angol és szerb nyelvtanár, szakfordító és tolmács, coach és nyilvános beszélő.

De most a “Rólam” rész nem rólam, hanem rólad szól!
Pontosabban arról, hogyan segíthetek abban, hogy jobb vállalkozóvá, hatékonyabb nyelvtanulóvá válj, vagy elszánd magad a történeted megírására. (Ugye te is azóta tervezel egy könyvet megírni, amióta beleszerettél a frissen nyomott könyvek illatába? És vissza-visszajársz ezért az élményért a könyvesboltokba?)
Az én történetem és miértem a bizalom és önbizalom kiépítéséről szól. Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban megvannak a nagy szavak (boldog, sikeres, beteljesedett) eléréséhez szükséges készségek, de ritkán merjük megtenni a lépéseket, mert mások elvárásainak igyekszünk megfelelni.
A velem való közös munka során felfedezed az erőforrásaidat, erősségeidet és motivációdat, hogy a saját térképedet te rajzold meg a saját határaiddal, majd világosan és hatékonyan kommunikálhasd azokat. A határokon belül, stabil értékrendre alapozva újra kapcsolatba léphetsz a családoddal, közösségeddel, csapattagjaddal, és végre megélheted az igaz történetedet. Lehet, hogy végül meg is írod, majd meg is osztod másokkal, hogy inspiráld őket is arra, találják meg a sajátjukat.

Rólam bővebben

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!

← Vissza a bejegyzésekhez