MindShift 2023 program

Így kezdtük: MINDHACK kihívással megkérdőjeleztünk mindent, szempontot váltottunk.

hALadjunk

Így folytattuk: MINDSET programmal beállítottuk az agyunkat semleges vagy pozitív gondolatokra, amelyek cselekvésre késztetnek.

2023-ban szintet lépünk:

10 héten keresztül, 3 fő tematikára építve (önismeret, értékesítés és stílus) felfedezzük a benned rejlő potenciált, felszínre hozzuk és kommunikáljuk az ügyfeleid felé. Legyen a branded legfőbb ereje, ami a te legfőbb erősséged is! Építsd az értékesítési tölcséredet és a marketing stratégiádat is arra, amiben a legjobb vagy, nem pedig az éppen aktuális trendekre.

De mik is az erősségeid? Már túl régóta hallgatsz a belső kritikusodra, hogy egyáltalán meghalld a belső mentorod hangját? Túl régóta figyelsz a külső zajra, ahelyett, hogy a belső iránytűd vezessen?

Ne aggódj, megkeressük a belső hangod a Human Design eszközével. Semmi spiri, semmi ezo, csak színtiszta önismeret, logikus, racionális módszertannal. Megkapod a külső validálást, amire vágysz, miközben kihangosítod a belső miértedet, ami elhalkult az idők során.

alignment

Gondolj egy olyan vállalkozóra, akit követsz a social medián, és az jut róla az eszedbe, hogy “egyben van”.

Összhangban van a személyisége a márkaüzenetével. Harmóniát áraszt, mert összehangolta a belső értékeit a külső megjelenésével. Magabiztos és határozott, mert a vállalkozása teljes összhangban van az életével, az élete pedig a személyiségével. Nem megterhelő neki marketing és sales stratégiát felállítani, mert csak mesél arról, amivel foglalkozik. Nem pazarol felesleges időt és energiát különböző tanfolyamokra és tanácsadókra, mert pontosan tudja mikor milyen szakembererre van szüksége.

Ha szeretnéd te is ezt a könnyedséget érezni nemcsak a vállalkozásodban, hanem az életedben is, gyere a MINDSHIFT 2023 programomba. Ez egy egyedülálló és komplex csomag, amellyel újra felfedezed önmagad, erre a kompakt képre alapozod a kommunikációs stratégiádat és a megjelenésedet. Ezáltal újra jól érzed magad a bőrödben és a hozzád illő ideális ügyfeleket szólítod meg. Mitöbb időt, pénzt és energiát spórolsz meg, mert lefekteted a vállalkozásod megingathatatlan alapjait, amire stabilan építkezhetsz a legvadabb álmaidon túl.

Mi minden van a programban:

  • Human Design workshop (csütörtök, február 16. 10-12h)
  • Értékesítési és marketing workshop (egyedülálló ajánlat és eladási stratégia kidolgozása) (csütörtök, március 16. 10-12h)
  • Stílus és branding workshop (egyedi vizuális kommunikációs stratégiád kidolgozása) (csütörtök, április 13. 10-12h)
  • meglepetés ráadás workshopok vizuális kommunikáció szakértőktől
  • csoportos coaching hetente egyszer a felmerülő problémák megoldására (időpont megbeszélés szerint)
  • egyéni coaching 20 percben hetente egyszer igény szerinti időpontban

Kérdésekkel az info@monikafischercoach.com email címen keress!