Tudom, hogy eleged van a magyarázkodásból, amiért vállalkozóNŐként szeretnél érvényesülni (és nem “igazi” munkát keresni). Sokan kérdeznek, véleményeznek, de fogalmuk sincs, mi fán terem a vállalkozósdi. Próbálod kizárni a hangokat, de azért egy-egy megjegyzés beég, formál, befolyásol. Emellett úgy érzed, hogy az összes veled egyszerre kezdő vagy egykorú vállalkozó többet keres, elégedettebb, és kiegyensúlyozottabb is, mint te.

Pontosan tudom, milyen érzés. Rengeteget dolgozol, de nem jönnek a várt eredmények. Vagy ha jönnek, nem tudod őket mire visszavezetni, és emiatt megismételni sem. Illetve nem tanultad meg megünnepelni őket, mert az állandó verkliben már a következő lépésen agyalsz. Közben pedig vágysz az anyagi sikerre, mert azzal validálni tudnád végre azt a döntésedet, hogy saját céget alapítottál ahelyett, hogy visszamentél dolgozni fix fizetésért, kiszámítható jövőjért és anyagi biztonságért.

A jó hír az, hogy ezek a gondolatok csak a fejedben vannak!

Még jobb hír, hogy tudok neked segíteni: “rendbe tesszük” a fejed. Elválasztjuk a körülményeket a véleményektől és hiedelmektől. Coaching módszertanra alapozva kiírtjuk a téged nem használó gondolatokat. Helyette semleges vagy pozitív gondolatokat ületetünk, amelyek végre cselekvésre késztetnek, nem pedig kifogásokat gyártva örök halogatóvá alakítanak.

Az “új éned” erősségeit és erőforrásait kiaknázva megfogalmazzuk a vállalkozásod jövőképét és küldetését, és azt az ellenállhatatlan ajánlatodat, ami a vállalkozásod zászlósterméke lesz.

Persze tudom, hogy az agyad ismét behúzta a kézíféket:

Mindezt ilyen rövid idő alatt?

Annyi mindenre kidobtam már pénzt, majd most PONT ez működne? Kizárt.

Most nincs sem időm, sem energiám egy újabb programra.

Napi 2 óra!? Hisz napi 5 percem sincs a vállalkozásomra!

Tök igazad van. Most először csinálom ezt a programot. Ezért bevezető áron nyújtom neked, ráadásul kedvezményes hozzáféréssel a program mindenkori verziójához. De ha még így sem válik be, visszafizetem a befizett összeget teljes egészében a program elvégzése után egy hétig – ha második hallgatásra sem találsz benne semmi használhatót és nem hozza a várt eredményeket számodra. (Az öt nap felvételei ugyanis egy hétig elérhetőek lesznek a program elvégzése után.)

Szánd magadra ezt az időt! Hallgass a belső hangodra, amely azt súgja, hogy ez a neked való program! A napi két óra persze ijesztően hangzik, de gondolj arra, hogy mennyi idegbajt és kényelmetlenséget tudsz megspórolni vele hosszú távon.

Ha még gondolkodsz, hallgasd meg a hétfői hétindító live-unkat, amelyben kifejtjük a mindset fontosságát és kicsit körbe járjuk a meghatározását:

Fontos információk

Mikor? 2022. május 23-27. minden nap 17 órakor (felvételről vagy élőben)

Hol? Online (zoom és előre felvett tréningek)

Mennyiért? 30.000 Ft (kivéve, ha már vásároltál tőlem, akkor 30%-os engedménnyel tudod megvenni)

Meddig? Az anyagok egy hétig elérhetőek a program után

Témák:

1. Idővel kapcsolatos hiedelmek és önszabotáló gondolatok

2. Pénzzel kapcsolatos hiedelmek és önszabotáló gondolatok

3. Saját magunkkal kapcsolatos hiedelmek és önszabotáló gondolatok

4. Határok kristálytiszta kiszabása és betart(at)ása

5. Személyre szabott vállalkozás megalkotása egyedi és ellenállhatatlan ajánlattal