Tudtad, hogy még egy 30-szor nagyobb piacon mint a miénk is a női tulajdonú vállalkozások túlnyomó többsége – 89%-a – kevesebb mint 100 000 dollár éves bevételt eredményez és csak 2%-uk éri el az évi 500 000–1 000 000 dollár bevételt?

Mit jelent ez? Azt, hogy arányokat nézve több női vállalkozó kisebb forgalmat és bevételt generál.

Azon dolgozom, hogy ezek az arányok megváltozzanak. Hogy a női vállalkozókat ne csak a hagyományos segítői és kézműves iparággal kapcsolják össze, hanem minden olyan szakmával, ahol szükség van jó szakértőkre és felkészült szakemberekre. Mint amilyen te is vagy!

Ha vágysz az anyagi sikerre, és szeretnél vállalkozóként is olyan magabiztos lenni, mint a szakmádban, várlak a programomban. A jó hír ugyanis, hogy a vállalkozói mindset tanulható!

Még jobb hír, hogy tudok ebben neked segíteni: “rendbe tesszük” az önszabotáló gondolataidat, korlatozó hiedelmeidet és imposztor szindrómádat. Elválasztjuk a körülményeket a véleményektől.

Coaching módszertanra alapozva semleges vagy pozitív gondolatokkal végre cselekvésre késztetlek, amelyek végre eredményeket hoznak, az eredmények pedig meghozzák az önbizalmadat, amit sugárzol az ügyfeleid felé. Jól hangzik, ugye?

Az “új éned” erősségeit és erőforrásait kiaknázva megfogalmazzuk a vállalkozásod jövőképét és küldetését, és azt az ellenállhatatlan ajánlatodat, ami a vállalkozásod zászlósterméke lesz.

Persze tudom, hogy az agyad gyorsan behúzta a kézíféket:

Mindezt 5 hét alatt?

(Igen, mert szisztematikusan haladunk a témák alapján)

Annyi hasonló tanfolyamot vettem már, humbuk mind!

(Ezért is kérlek, hogy egyszerre csak egy programban vegyél részt.)

Most nincs sem időm, sem pénzem egy újabb programra.

(Megértem, és elfogadom, de arra kérlek, hogy gondold át igaz-e ez a mondat. Vagy inkább az igaz, hogy nem akarsz most erre sem időt sem pénzt esem energiát szánni, mert nem látod az értelmét.)

Tök igazad van. A félelmeid jogosak, mert az előző rossz tapasztalat váltja ki őket. Szeretném eloszlatni ezeket az aggályaidat egy félórás Zoom hívás keretében, amire a Calendly-n keresztül tudsz jelentkezni. A konzultáció önmagában is felér egy coaching üléssel, mert nem tudok úgysem kibújni a bőrőmből ;).

Ha még nem dolgozunk együtt, hallgasd meg a mindset webinaromat, ahol arról beszélek, miért nélkülözhetetlen a megfelelő hozzáállás és gondolkodásmód a cégépítésben. Egy másik webinarban pedig a pénzcsinálásról beszélek, mert szerintem az az egyik legfontosabb készség a vállalkozásban.

Hallgasd meg az egyik hétfői hétindító live-unkat a hALadjunk csoportban, amelyben kifejtjük a mindset fontosságát és kicsit körbe járjuk a meghatározását:

Fontos információk

Mikor? 2022. szeptember 6-tól október 6-ig.

keddenként tréning 9-10 és csütörtökönként csoportos coaching 9-10.30

Mennyiért? 100.000 Ft (250 EUR)

Alumniknak (tréning vagy csoportos coaching) 10%-os engedmény

Meddig? Az anyagok egy hétig elérhetőek a program után

Témák:

1. Idővel kapcsolatos hiedelmek

2. Pénz kapcsolatos hiedelmek

3. Önszabotáló gondolatok, határok kiszabása és betartása

4. Ellenállhatatlan ajánlat kialakítása

5. Értékesítés